Meta Ads
Facebook
Instagram

Ecouture: Succesfuld ROAS-drevet samarbejde | ROAS vækst fra 3,88 - 9,28

Succesfuldt ROAS-fokuseret arbejde for Ecouture, med henblik på at skabe mærkbare resultater ud fra en veldefineret strategi.
Besøg website

Processen

Ecouture er en markant aktør indenfor kvindemode med en passion for økologi og veganisme. De leverer håndlavede kjoler, hvor kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Men deres digitale fodaftryk manglede glans, og det blev vores mission at ændre det.

Efteråret 2022 gik helt i stå..

Efteråret 2022 var for Ecouture gået helt i stå, annoncering var mangelfuld og hele setuppet kørte på boostet hovsa løsninger, uden en plan og uden en stræk struktur.

Skab plan og struktur

I januar 2023 påbegyndte vi en rejse for at omskrive Ecouture's digitale fortælling. Vi dykkede ned i brandets kerneværdier, udformede strategier målrettet deres unikke publikum, og brugte data-drevne metoder for at sikre, at hver krone brugt gav maksimal værdi. Vi skabte følgende:

 1. Plan for content og annonceudvikling
 2. Definition af målgruppe og segmenter til optimal targeting.
 3. Opsætning af test-framework til at gennemarbejde annoncekontoen helt fra bunden. Herunder annoncer, målgrupper, kampagnestrategi, annoncetekster og meget mere.
"Kasper skabte ro omkring processen, og fik lynhurtigt skabt en nem og overskuelig måde at lave god kvalitativ content til den rette målgruppe"

Strategisk rejse mod succes og bedre ROAS

Januar er historisk set et af de sværeste tidspunkter at løfte en konto, omsætning plejer julesalget at sluge og folk sparer i starten af et nyt år. For Ecouture var det dog en stor forandring at have en plan, eksikvere på denne og samtidig optimere annoncering ud fra data og resultater. Det resulterede i en hurtigt ROAS stigning, 3x af budget der skabte endnu flere resultater end tidligere.

 • ROAS fra 3,88 til 8,79 fra Januar til April 2023
 • 5 dobling af budget
 • Pris pr. køb fra 627,23 til 101,53 - Et fald på 83,81% og 1/6 af prisen.

En blåstempling af den manuelle tilgang i kombination med algoritmen.

Ecouture's forvandlede annonceringsstrategi er et testament til, hvad der er muligt med den rigtige tilgang. En kombination af brandforståelse, strategisk tænkning, og datadrevne beslutninger resulterede i bemærkelsesværdig vækst. Vi er stolte af at være en del af Ecouture's fortsatte digitale succes.

Vi er stolte af at være en del af Ecoutures rejse, og har i hele 2023 optimeret og udviklet annoncer, strategier og test, så vi kan opretholde og forbedre resultaterne endnu mere.

August - September 2022 (Inden BatterMedia)

 1. Adspend: 5012
 2. ROAS: 3,88
 3. Omsætning: 19.446
 4. CPA: 627,23

Hele 2023

 1. Adspend: 92.776
 2. ROAS: 9,24
 3. Omsætning: 857.818
 4. CPA: 97,24

*Opdateret 31. August 2023